Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 20. september 2022, kl. 19:00
Sted Ølsemagle Sognegård, Rishøjvej 1A, 4600 Køge

Brug din stemme til Menighedsrådsvalg 2022

Valgforsamlingen er her, hvor selve valget til menighedsrådet foregår. Ønsker du at stille op til menighedsrådet, skal du blot møde op på valgforsamlingen. Her vil dit kandidatur blive registreret, så folk kan stemme på dig.

Ønsker du at stemme til menighedsrådsvalget, skal du også møde op på valgforsamlingen.

Om du vil stemme eller stille op til menighedsrådsvalget, så kræver det, at du er fyldt 18 år, at du er medlem af folkekirken og bosiddende i Ølsemagle Sogn eller har løst sognebånd til en af præsterne og flyttet din valgret til sognet. Er du i tvivl om, hvilket sogn du hører til, kan du kontakte kirkekontoret.