Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Information om konfirmation i 2024

Konfirmationsdatoerne i 2024 er fredag d. 26. april, lørdag d. 27. april og søndag d. 28. april.

Som udgangspunkt konfirmeres 8.A om fredagen, 8.B om lørdagen og 8.C om søndagen. Da fredagen ikke længere er en helligdag, men har været meldt ud som konfirmationsdato for 8.A, så kan elever fra den klasse vælge enten at fastholde fredagen eller vælge lørdag eller søndag. Konfirmationdatoen vælges i tilmeldingsskeamet, som kan findes nedenfor.

Konfirmationsdatoerne gælder for 8.-klasserne på Kirsitinedalsskolen. Går dit barn på en anden skolen, bedes du kontakte præsterne for at aftale konfirmation og konfirmationsforberedelse.

Velkomstaften for konfirmander i 2024

Velkomstaften foregår i Ølsemagle Sognegård og omfatter børn, der enten er bosiddende i Ølsemagle Sogn eller går i 8. klasse på  Kirstinedalsskolen.

8.A har velkomstaften tirsdag d. 22 august kl. 19.00-20.00

8.B har velkomstaften onsdag d. 23. august kl. 19.00-20.00

8.C har velkomstaften torsdag d. 24. august kl. 19.00-20.00

Datoerne for velkomstaftenen annonceres også i Ugeavisen Køge. Undervisningen begynder umiddelbart efter velkomstaftenen.

Skolerne er ikke involveret i konfirmationsforberedelsen og ligger derfor ikke inde med oplysninger, de kan bidrage med. Det betyder, at alle udenfor sognet selv skal henvende sig til os og forhøre sig.

På velkomstaftnerne introducerer vi jer til konfirmandforberedelsen og arbejder os igennem de spørgsmål, som en konfirmation i familien kan afføde. Det kan f.eks. være, at der er nogle af børnene der ikke er døbt. Men så klarer vi også det.

Konfirmandtilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelse foregår digitalt og skal så vidt muligt være udfyldt inden velkomstaftenerne i august.

Der vil herefter blive sendt en kvittering tilmelding på e-mail, og umiddelbart efter sommerferien sendes en bekræftelse på tilmeldingen i e-boks til begge forældre.

Udfyld Konfirmandtilmelding 2023-2024 her

Undervisning

Konfirmandundervisningen foregår tirsdag, onsdag og torsdag kl. 13.45-15.15.

Går dit barn ikke på Kirstinedalsskolen, aftales konfirmation og konfirmationsforberedelse individuelt med præsten.