Aktiviteter

I Ølsemagle Kirke og Sognegård bliver der løbende afholdt forskellige aktiviteter og arrangementer.

Menighedsplejen står for en del af de sociale aktiviteter, der foregår i sognegården, bl.a. fredagstræf og netværksgruppen. Derudover er der kirkens tre kor, og menighedsrådets aktivitetsudvalg arrangerer derudover bl.a. caféaftener og sogneudflugter.

I kalenderen kan du se, hvornår de forskellige arrangementer foregår i kirken og sognegården. Nogle af arrangementerne kræver, at du på forhånd har tilmeldt dig eller købt en billet. Står der der ikke noget om tilmelding eller billet under det pågældende arrangement, kan du bare møde op.

Frivillig

Langt de fleste af de aktiviteter, der foregår i Ølsemagle Sognegård, arrangeres af vores fantastiske frivillige. Har du lyst til også at være frivillig, så tager vi meget gerne imod din hjælp!

Frivilligt arbejde kan være meget variende, og man kan være ad hoc-frivillig og fast frivillig. Ad hoc-frivillige er frivillige fra arrangement til arrangement, og det vil typisk være mindre opgaver som fx at lave kaffe eller hjælpe til med oprydning. De faste frivillige er typisk dem, der arrangerer aktiviteter og evt. uddelegerer opgaver til ad hoc-frivillige.

Kunne du godt tænke dig at blive frivillige i Ølsemagle Sognegård, kan du kontakte kirkekontoret og høre nærmere, eller du kan se på Menighedsplejens mange grupper og aktiviteter og kontakte kontaktpersonen for de enkelte grupper.

Billetsalg

Der er heldigvis stor tilslutning til Menighedsrådets og Menighedsplejens arrangementer. Det er vi selvfølgelig glade for. Men det kan i nogle tilfælde skabe lidt problemer i forbindelse med billetsalget.

Derfor har Menighedsrådet besluttet, at der ikke kan forudbestilles billetter. Salget finder først sted fra den angivne dato her på hjemmesiden. Alle billetter sælges i sognegården eller på kirkekontoret, og kan betales kontant eller med MobilePay.

Til visse arrangementer, så som fredagstræf og pensionistudflugt, er billetterne forbeholdt beboere i sognet og sognebåndsløsere, og man kan max. købe 4 billetter. Har man en ledsager uden for sognet, kan man naturligvis købe billet til vedkommende. Er der ikke udsolgt et par dage før arrangementet finder sted, kan alle købe flere billetter. 

I tilfælde af udsolgte arrangementer oprettes der venteliste, som administreres af kordegnen. Husk at opgive navn, adresse og tlf.nr. ved tilførsel til listen.

Købte billetter refunderes kun, hvis de kan sælges igen til personer på vores venteliste.

Rigtig god fornøjelse.