Aktiviteter

I Ølsemagle Kirke og Sognegård bliver der løbende afholdt forskellige aktiviteter og arrangementer.

Menighedsplejen står for en del af de sociale aktiviteter, der foregår i sognegården, bl.a. fredagstræf og netværksgruppen. Derudover er der kirkens tre kor, og menighedsrådets aktivitetsudvalg arrangerer derudover bl.a. caféaftener og sogneudflugter.

I kalenderen kan du se, hvornår de forskellige arrangementer foregår i kirken og sognegården. Nogle af arrangementerne kræver, at du på forhånd har tilmeldt dig eller købt en billet. Står der der ikke noget om tilmelding eller billet under det pågældende arrangement, kan du bare møde opsmiley

Vi håber, der også er aktiviteter og arrangementer, som du har lyst til at deltage i.

Du skal være meget velkommen.

Ølsemagle Menighedsråd

og Ølsemagle Sogns Menighedspleje

- et folkekirkeligt socialt arbejde heart

Billetsalg

Der er heldigvis stor tilslutning til Menighedsrådets og Menighedsplejens arrangementer. Det er vi selvfølgelig glade for. Men det kan i nogle tilfælde skabe lidt problemer i forbindelse med billetsalget.

Derfor har Menighedsrådet besluttet, at der ikke kan forudbestilles billetter. Salget finder først sted fra den angivne dato her på hjemmesiden. Alle billetter sælges i sognegården eller på kirkekontoret.

Til visse arrangementer, så som fredagstræf og pensionistudflugt, er billetterne forbeholdt beboere i sognet og sognebåndsløsere, og man kan max. købe 4 billetter. Har man en ledsager uden for sognet, kan man naturligvis købe billet til vedkommende. Er der ikke udsolgt et par dage før arrangementet finder sted, kan alle købe flere billetter.

I tilfælde af udsolgte arrangementer oprettes der venteliste, som administreres af kordegnen. Husk at opgive navn, adresse og tlf.nr. ved tilførsel til listen.

Købte billetter refunderes kun, hvis de kan sælges igen til personer på vores venteliste.

Rigtig god fornøjelse.