Netværksgruppe

Kom og vær med i netværksgruppen!

Vi mødes i netværksgruppen onsdag eftermiddag i Ølsemagle Sognegård - og alle er velkomne, uanset om du strikker, hækler, broderer eller ingen af delene.

Det er i netværksgruppen, at alle de fine ting til julemarkedet bliver fremstillet. Men du kan også tage dit eget håndarbejde med. 
Det er dig selv der bestemmer. Men hvorfor sidde alene derhjemme, hvis du kan komme og snakke med andre over en kop kaffe.

  

Mangler du et varmt tørklæde/hue en trøje/sjal. Eller måske en lille hjemmestrikket ting til familiens yngste. Et fødseldagskort eller bare en værtindegave. Så kom og se på netværksgruppens salgsbord, som altid står fremme i sognegården.

Du kan købe mange flotte hjemmelavede ting til billige priser. Samtidig er du med til at hjælpe trængte familier i Ølsemagle sogn - og du kan betale med mobilepay.

Med venlig hilsen

Netværksgruppen

Indsamling af strikkegarn

Der skal jo som bekendt bruges garn, hvis man skal strikke; derfor vil netværksgruppen meget gerne bede dig kigge i skuffer og skabe for at se, om du har nogle garnrester vi kan bruge. Spørg også gerne venner og bekendte.

Ligger du inde med nogle knapper, tager vi også gerne i mod dem

Garn og knapper kan afleveres i Sognegården eller i Kirken.

Netværksgruppen strikker KARKLUDE

Netværksgruppen begyndte at strikke karklude, da det kom frem i medierne, at der i engangsklude findes rigtig meget mikroplast  - faktisk hele 20% - som skylles ud gennem afløbet eller hænger i luften, til stor skade for miljøet og vores folkesundhed. Forskere mener, at i 2050 vil havet omkring os indeholde mere plast end fisk, hvis vi ikke gør noget ved det nu! Derfor strikker vi "gammeldags" karklude, som vi sælger fra vort salgsbord i sognegården. Her kan du også finde mange håndstrikkede ting, lykønskningskort til enhver anledning, dejlige varmeisolerede grydelapper og meget mere.

   Netværksgruppens mødedage